Over ons

Over ons afbeelding

Wie zijn wij?

Kernwaarden

Het kiezen voor kwaliteit is het trots van het vakmanschap. Als schilders kiezen wij kwaliteit boven kwantiteit. Met mooie woorden voegen wij daden toe en werken wij met merken als: Sikkens, Sigma, Nelf, Pasotlex en nog veel meer A-merken. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij werken met de modernste verfproducten en dat we maximale kwaliteit kunnen leveren tegen de beste prijs. Perfect vakwerk gegarandeerd!

Opdrachtgevers mogen van ons verwachten dat wij het schilderwerk goed kennen, en over de juiste kennis en ervaring beschikken. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je de tijd neemt voor het werk en dat er servicegericht schilderwerk wordt geleverd. De klant staat centraal en daar nemen wij graag de tijd voor om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen. De werkhouding is professioneel en dat betekent dat wij kritisch kijk naar het schilderwerk.

Naast het leveren van goed schilderwerk, hecht wij veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie. Voor, tijdens en na de klus staan wij altijd klaar voor vragen en kun je ons telefonisch bereiken +316 42 72 56 13

Wij richten ons op de wensen en behoeften van de klanten: particulieren, VVE’s en bedrijven. Dit doen wij door goed te luisteren en vragen te stellen. Door in gesprek te gaan en mee te denken. Wij proberen niet alleen aan verwachtingen te voldoen, maar die zelfs te overtreffen.

De klant staat bij ons voorop. We kennen onze klanten als geen ander en zijn in staat te ontzorgen met de diensten die passen bij de behoeften van de klant. Zoek je een vakkundige loodgieter, timmerman of dakdekker? Ook daarvoor moet je bij Biel Schilderwerken zijn. Want ons specialisme reikt veel verder dan enkel schilderwerk. We hebben een groot netwerk en denken proactief mee met de klant, in mogelijkheden en oplossingen. Een probleem is voor ons een uitdaging.

Onze werkwijze

Offerte aanvraag

Je vraagt een offerte aan en wij maken een afspraak voor de opname

Goedkeuring

Je geeft een goedkeuring op de offerte. Wij gaan alles gereed maken

Uitvoering

Wij gaan aan de slag!

Oplevering en nazorg

Wij leveren het project op en zetten de puntjes op de ‘i’. We zouden het leuk vinden als je een review achterlaat

Wil je een afspraak
maken voor een offerte?

Wij nemen graag de tijd om je te helpen